onsdag 20. september 2006

Dans til Musikken!

Det er greit med alt som er gjort og nå har jeg vært på ct. Kontrastvæske inn både her og der, så de kunne ta lyne klare bilder. Disse bildene vil si om jeg har spredning eller ikke. Det var en engel fra Sortland som instruerte meg, så jeg følte meg helt trygg. Jeg hadde med videokamera og da blir noen flinke å fortelle automatisk. Hun sa at de i Oslo nå hadde fått et røntgen apperat, som kunne avsløre kreft på mikroskopisk nivå, så om 50 år, kan de kanskje knekke all kreften, fordi det taes på et så tidlig tidspunkt.

Jeg følte meg bare glad etterpå, og lykkelig for at jeg kunne dra hjem. Godt å få spise en pære og kjenne at den brer seg rundt i kroppen. Trærene danser i dag, for det er vind fra alle kanter. Og jeg kjenner kraften fra alle vindpustene rundt meg. Det er herlig.

Jeg dro hjem og nå baker jeg brød, og jeg har danset til musikken. Nå er det stille i mitt hus, snart braker det løs med gutter som skal gjøre lekser. Jeg føler meg utrolig privilegert, som er i gang med behandling og at de tar meg på alvor. Så er jeg glad for alt jeg har skapt rundt meg, og at 3 skjønne barn som jeg er mor til. Det er ikke påtatt en gang, det er helt ekte følelse av takknemlighet til livet!

Jeg er med i en bloggstafett og endelig er det min tur. Jeg skal skrive en oppgave om: Hvorfor Linux er bedre enn Windows, og den glær æ mæ te, så jeg får fokus på noe annet. Jeg skal poste det den dagen det er innleveringsfrist, har ikke fått startskuddet ennå eller innleveringsfrist, men jeg har funnet fram til oppgaven gjennom Andreas sin side. Så får vi se, hva det blir til, men oppgaven var perfekt avleder fra hverdagen.

Nyt dagen,
Betty

Ingen kommentarer: