søndag 10. september 2006

Dreiersminne!I dag skulle jeg gitt hva som helst for en flatskjerm, en dyp nok sofa og masse filmer på stua. Vanligvis er det en absurd tanke for meg, så alle 3 delene eksisterer ikke her, og da må det innsats til for å ordne det, og da blir meningen borte.

I dag er det bra jeg har noen rundt meg, som gir meg de næringstoffene jeg trenger, Per Kristian ordnet frokost på sengen til meg. Perfekt egg og bacon. Riktig kaffe, med akkurat nok melk. Herlig.

I dag har jeg diltet etter på tur, geocache 2 steder, og inn til en hytte, kalt: Dreiersminne. Dreier var med å sette den i stand, like før 2. verdenskrig. Den er utrolig godt gjemt. Det skal visstnok være noen som gjemte seg der under 2. verdenskrig. Hytta er nyrestuarert og åpen. Den er for øvrig 100 år gammel og ligger i området med Tikneppen. Rart at ikke en fyllik eller flere har funnet opp dit, men du må jo tross alt gå litt for å finne den, og den er faktisk godt gjemt. Per Kristian mente at dit gikk det an å rømme, hvis han ikke trivdes hjemme. Og det er jo en ide, det gjenstår å se.

Det skal bli laaaaange 14 dager dette her. Jeg kjenner at det er noe gærnt. Sist jeg hadde kreft, kjente jeg ”noe”, men sa ingenting. Nå skal jeg si det, når jeg kjenner det. Jeg har samme trøttheten som da, en sånn trøtthet som gjør kroppen helt amøbe. Mulig det er fordi jeg skal gjennom noe nå, men psyke og fysikk er i en og samme kropp, og det hjelper ikke å tenke på at det er 14 dager til de gjør noe.

To helger skal jeg gjennom. Neste helg skal jeg ha et spille oppdrag for Homseuka, og det vil lette ventetiden. Helgen etter det, er jeg egentlig innlagt, men får permisjon, for operasjonen er en mandag.

Kroppen er akkurat 7 kilo lettere enn for 4 uker siden, faktisk 93,2 kilo, om jeg får si det. Det merkes på mange måter, men ikke på sånne dager som dette. De som har fortalt meg at jeg bare trenger 4 kompreasjonsstrømper/hansker i året, kan sug seg sjøl. Når du går i ulænt terreng hender det at du støtter deg her og der, og en hanske lar seg slite (det var dette med å være eier av flere enn to truser). Vi har alle noen flere. Men når de koster 2250,- kroner, så sier det seg sjøl. Det som er for jævli er at det er mine penger de forvalter. Vi har betalt skatt, ikke sant? Så sitter de der og bestemmer og gjør vanvittige feile beslutninger.

Når du har hatt kreft, skal du ikke gå i skog og mark, neida. Her satser vi heller på at folk blir ufør. De legger begrensninger for folk. Nei, nå er jeg i gang igjen. De kan sug seg sjøl, ingen andre vil gjøre det.

Så til deg som henger med, du må tåle å lese om det hele, hvis ikke så finnes det mange andre blogger å kike på. Lordx , for eksempel. Helgen har bydd på mange av hans lesere, så nå får jeg gjøre noe tilbake.

Sunday bloody sunday (også en bra låt),
Betty

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jepp, den er fin!

Betty Boom sa...

Flott levert på bloggstafetten, S.S.

Betty