fredag 8. september 2006

LYKKE

En komplett dag, med Flyt og Pilates, møte med venner og Tomatis. Hva mere kan man ønske seg? Jeg fikk dato på operasjonen i dag. Det blir mandag 25.09.06. Datoen ble til, fordi jeg ringte og lurte på hvor de ble av, og da spikret de dagen. Jeg kunne ønske meg en uke før, men da var det fullt, så jeg er glad for at jeg ringte. Jeg lurer på hva de som ikke har BettyPower gjør, om de bare står i kø, eller krever sin rett?

Det er det jeg sier, vårt samfunn er bygd for de sterke. Resten får ta til takke med det de får. Og det er urimelig i slike sammenhenger i allefall. Men jeg gjør det jeg kan på egne vegne, og bidrar med min blogg.

Siden jeg vet at flere har lyst til å gi meg noe i forbindelse med kreftkampen, og siden jeg ikke vil ha masse blomster, fant jeg en annen måte å løse dette på.

I dag er det etablert et kontonummer til LYKKE prosjektet. Kort fortalt, så er det et samarbeid mellom meg og kreftforeningen, og bandet BBBB er med på det. Lasse Berre og Katrine Maudal lager bilder som skal bli til noe flott i 2008.

Lykkekonto: 0539 47 84089

Vi vil offentliggjøre den 9. oktober, som er Rosa sløfe dag, det hele.

Ihvertfall så er vårt mål å informere, opplyse, spre glede, eksponere og "gi brystet et ansikt". Forhåpentligvis vil dette gi penger i kassen til kreftforeningen og. En forening som ikke får 5 øre fra staten, og som bruker 80 % av det de får inn til forskning, for å forebygge dødlighet i kreftsammenheng.

Please, hvis du gir, ikke vær anonym. Du må være det om du må, men jeg har ikke tro på anonymitet i livet.

Moorehead spiller på 3B i dag, jeg har fått med meg min bonus sønn 2, og da drister jeg meg utpå. Moorehead er et høflig rockeorkester som tilbyr seg å henge opp jakka di når du er i ferd med å kaste trusa. De starter kl 23:15....

3 slurker vin, og en bonus sønn som lager mat, en mann som spiller The Moving Sidewalks. en Beatles låt, I wanna hold your hand. Jeg starter kvelden NÅÅÅÅÅ !

God helg, folkens!

Best regards,
Betty

Ingen kommentarer: