tirsdag 23. mai 2006

Born to be wild

Foto: Carl-Erik Eriksson

Betty Big Boom Band spiller på Olavspuben fredag 9. Juni.


I dag tok jeg sykkelen på veien. Det var herlig gitt. Jeg hadde glemt kikket med det og kjenner, etter 3 sesonger på riskokeren min, at kjøringen sitter i kroppen. Men du verden man må være våken og tilstede, og det er vel det jeg har bedyret i mange måneder nå, at jeg føler meg tilstede i mitt eget liv.

Det er noe sexy med min Kawasaki ER-5, men det er en nybegynner sykkel, det er ikke til å komme bort i fra det. Lettkjørt, fin i svingene, sitter høyt, men har følelsen av å blæs av når jeg drar på over 120 km/t. Jeg skulle også ha endret kjørestil, kanskje jeg skal kjøpe meg en Triumph en gang, de har en pittelittegranne shooper stil. Ikke for laidback, for det stemmer ikke med kjøringen. Armen min hadde nok trivdes bedre med en shooper, men kjørestilen er så merkelig. Kroppen skal liksom følge sykkelen.

Jeg smilte fra Ride til byen. Og hilste på familien, mc familien. Det er en god tradisjon å løfte den venstre armen til andre sykler.

I dag har Thomas og jeg vært i møte med Paalen. Det blir spilling 9.Juni og vi får den bestre lydmannen. Pussig at etter kreften, så treffer jeg alle som har svart belte i ulike deler i musikk/kultur verden. Syvli er et lykketreff, hun har nerve og troen. Jeg får bare sørge for å opparbeide meg svart belte i det jeg er god på.

Jeg hentet Per Kristian på skolen. Jeg kjørte inn i skolegården, som jeg alltid bruker å gjøre. En av klassekompisene sa: ”Du er bra heldig, Per Kristian”. Det så jeg også at han kjente. Vi dro hit og dit, for å finne ut av bursdagsønsker, KBS, Elkjøp og Lefdal. Bernt og jeg ville kjøpe en mobil til han nå, det gjorde vi. En telefon kan trygge han, og han kan sende meldinger og ringe til sin venn.

I dag kjørte jeg ut varme brød som var bestilt. Artig å kunne drive service. Det er et godt brød jeg lager. Selv om salget er litt glissent. Er bare noen hundrelapper i fra ny eltemaskin innkjøp. Brødbørsen er stappet med lapper.

Jeg gikk til Ride i kveld og hentet bilen, med syddvest og komplett regntøy. Ikke farlig for en bergenser som ble impregnert ved fødsel. Dro på Green House salg og har funnet scene buksen (til 90 kilos klassen). Artig. Den byttet jeg mot at hun fikk komme på gjestelisten på konserten. Nå skal det soves.

God kveld, Betty

Ingen kommentarer: