søndag 11. juni 2006

BBBBAKSMELLEN

Baksmellen kom, så i dag har jeg gått rundt i koma. Å feste til seks om morran er vel forbeholdt de under 40. Men det var jo verd det. Kroppen føles jo smellfeit på sånne dager. Da er det tungt å bære 20 kilo for mye. Jeg dro på sykkel time på SATS for å få svette, det hjalp litt.

I dag har jeg ikke produsert noen verdens ting, men laget en kjempe middag. Vi hadde Farmor og en venninne på besøk.

I dag har jeg vært litt deppings på dette med kroppen. Det er aldri pga denne puppen, for der får jeg ny. Jeg skal operere når det byr seg den anledning. Men det er kiloene. Jeg må jo ta medisin i 5 år, for å forebygge skjelettkreft og bivirkningene er at jeg kommer i overgangsalderen, fordi tabelettene demper østrogenet. Jeg svetter som en gris. Det er derfor jeg får dette magefettet også, og i dag hater jeg det. Det er bare mer enn jeg kan bære. Men det er bare å svelge kamelen, eller kalkunen (magert kjøtt). Det verste er egentlig dameblikkene. De ser eller de ser ikke. Mange mener vel at jeg burde greie dette her, men det er faen så vanskelig, når kroppen aldri vil slippe taket.

Damene jeg svømmer med sier at alle legger på seg av disse tabelettene, men det går grensen. Det kan jeg ikke fikse. Jeg går ned i vekt til slutt, bare vent å se. Jeg greier å lykkes.

Jeg er ferdig med å skrive talen til Bernt og jeg må lese igjennom den mange ganger. Jeg skriver på mitt første kapittel på en bok. Det er vanskeligere enn jeg trodde. I neste uke skal jeg treffe min pensjonerte norsklærer, han skal hjelpe meg igjennom bokprosessen.

I morgen skal jeg på mammografi. Det ser jeg ikke frem til. Det har gått et år og jeg kjenner det på alle mulige måter. Hvem i all verden hadde forestillt seg at jeg, store sterke Betty skulle være sykemeldt i over et år? Never.

Bandet har fått to nye jobber, det er jo dritkult. Jeg har bare lyst til å bygge nye låter. Skrive bok og lage musikk. Kanskje jeg må satse litt, for etter jul har jeg ingen jobb lenger. Det hadde jo vært jævli gøy å kunne levd av noe jeg sjøl hadde skapt.

Nå blir det barnelegging her og jeg skal bøye av jeg også.

Ha en fin start på en ny og ubrukt uke,

Betty

Ingen kommentarer: