mandag 26. juni 2006

FANTASTISK!

Det er ordet for denne helgen. Vi er igjen her søndag kveld, i en hytte ute på Hosnastrand og nyter hverandres nærvær. Været har roet seg og solen bare skinner. Vi har sett dvd ”lille kylling”, en fantastisk film om en far og en sønn, hvor faren aldri tror på sin sønn, men dette ender selvsagt godt.

Alle gjestene har dratt sin vei og det er godt å være litt aleine. Det ble en helt utrolig fest. Med godvær hele lørdag, ellers var det regn og vind og sol sånn innimellom.

Det er så drittøft her ute, at jeg må bli millionær, slik at jeg kan kjøpe meg et kysthus. Her kan jeg finne roen, med bølgesuset og ”det lyset”.

Jeg vet ikke om det taler for eller i mot, men Anne B. Ragde har kjøpt hytta bak oss. Hun sitter ofte her ute og skriver. Er denne plassen stor nok for oss begge?

Det er i hvert fall fantastiske mennesker på dette stedet.

Tatoo`en ble en suksees og ER en suksees for resten av dette livet.

Vi treffer de menneskene vi skal treffe i dette livet, og Elton som laget min tattoo på Tattoo World i Trondheim, kan det han holder på med. Jeg tror at han syntes at jeg var litt slitsom, når jeg kom innom en gang i uken. Han står på hode i arbeid med å signere kropper hele dagen. 14 dagers kø hos han. Men han gjorde meg til en lykkelig kvinne. Jeg er fornøyd!

Nå har jeg to store tatoveringer. Jeg har hatt 3 til. Besetter merke, bomsemerke og en slange. Jeg tok de bort da jeg bodde på ruskollektivet. Det ene var at jeg hadde snakket med slangen på en meskalin tripp og det andre var at jeg husker ikke hvordan den kom på min kropp. Dessuten mente de på kollektivet at jenter ikke skulle ha tatoo`er, for da ville jeg stille dårligere i arbeidslivet. Men det er jo ikke sånn.

Men jeg var veldig oppsatt den gangen på (da jeg nyktret meg opp) at jeg skulle bli som en vanlig dame, hva det enn må være. Jeg tenkte nok litt mer sånn anonym og dannet, velkledd og sikker. Men jeg må innrømme at det var et helvete å få det bort og arrene er stygge. Jeg tok de bort med laser, etter at jeg hadde prøvd å skjære bort hud hos en Trondhjæmslege, for det funket dårlig. De svidde vekk fargene.

Det går ikke an å angre på noe en har gjort, rett og slett. Og det funket jo den gangen. Bomsemerkene gjorde slik at jeg bestandig kom i kontakt med feile folk, de som var ”på tryne”. Så jeg ristet av meg en del av dem etter at jeg fjernet de 3 prikkene på den venstre hånden.

Det værste er at mye vil ha mer. Flotte tatoo`er er stilig. Og jeg kjenner at dette er nå meg, jeg kan leve med det og jeg skal dø med det. Det er godt å ha den sikkerjeten på meg sjøl.

I natt spilte eg vollyball og det var helt hærlig. Nå føler jeg at kroppen min er friskere. Jeg har tålt to fester i helgen. Energien er på vei tilbake. Nå må nå kiloene begynne å løsne?

Festen til Bernt ble utrolig bra. Rammen var det sinnsykt vakre været, som bare ble bedre og bedre utover kvelden. God stemning, god mat og god drikke på dette fantastiske stedet. Talen min funket bra og sangen sånn noen lunde. Fikk mange hyggelige tilbakemeldinger. Bernt fikk kajakk av Kenneth, Marianne og sine sønner. Det ble han overveldet for og en GPS av nabogjengen.

Da er vi en ende ved denne pausen og denne vil vi aldri glemme. Jeg hører bølgesusen enda og det skummer hvitt på det hav som gir meg ro og klare tanker. Strandpromenaden er gått 3 hele gang og jeg har hørt på mp3 på nye låter. Jeg gleder meg til 30 SØLVPENGER blir sluppet ut, det er en sexy låt, med et intenst budskap.

Da setter vi kursen mot byen og håper på tørre veier.

Takk for følget,
Betty

Ingen kommentarer: