lørdag 3. juni 2006

HELT KONGE II

En kvinne og Munkholmen


Ruben har sydd sin gave til sin bror. Fri, fri som fuglen!
I grunnen en fantastisk dag. Jeg har tilbrakt det meste av den i Pirbadet i lag med 16 barn og 3 voksne. Tiden gikk unna som en røyk og det var mye fordi vi hadde hyggelig selskap. Per Kristian er storfornøyd. Så nå er det litt julekveld på stuen, med bygging av lego. Han fikk masse flotte gaver. Han har masse lego, men elsker å få det nye. Jeg sier ikke noe på det, vi har jo skapene våre fulle av klær, men vi kjøper da nye.

Jeg ble nesten ”tatt av det gamle”, men greide å styre det unna. Det var brev med penger i fra to søstre i Bergen. Denne dagen ble ikke styrt av tanker på det tapte, men av opplevelsen og takknemligheten over å få være mor til et så vakkert barn.

I fjor så hadde jeg akkurat operert og ble ikke med på festen. I dag har jeg kastet meg ut i vannet og vært en del av det hele.

Tante Kristin kom og tok han med seg på en lekebutikk, en høydearena på dagen. Dette har han sett fram til lenge. Ute har det regnet hele dagen, og vi har vært i vann inne. Legger ved noen bilder som beskriver dagen.
Jeg tror at også John Arvid følte seg helt konge her!

Det er vanskelig å få et godt bilde av Kristin, men jeg synes at jeg fikk det til her. Delfinendronningen, Kristin

Jublianten og hans far!
Takk for en utrolig dag.
God kveld,
Betty

Ingen kommentarer: