onsdag 14. juni 2006

Romper, Løk og skoleavslutning

Per Kristian blir kokk, eller i hvertfall han elsker å lage mat. Vi har nettop spist middag, men han lager en ny en til i morgen. Nå løper han ut av kjøkkenet for 3. gang, mens tårespruten står og roper: LØØØK. Så kommer han smilende tilbake. Det er seriøst, det er døds seriøst, han ekpremiterer med krydder i kyllingkjøtt, tomatsaus m.m. og synger. Smaker spiller en rolle. Det er enkelte knivtyper han liker og han ønsker seg en sånn shop shop kniv.

Stein er her og hele huset er løftet i høyden. Alle vil ha en bit av han. Nå sitter jeg og skriver blog og han på andre enden av bordet og gjør det samme. Kanskje skriver vi begge to akkurat nå om hverandre, eller at dette er måten å si noe på for tiden.

Vi har avtalt at vi skal skrive i 10 minutter også legge på røret, så her gjelder det å konse. I alle fall, det har vært skoleavslutning for John Arvid. Han er ferdig med barneskolen, det er stort og det gikk jaggu fort. Nå er hele trinnet hans dritlei av skolen og av lærerne og jeg tillater meg å si at de fleste foreldre jeg snakker med kan si det samme. John Arvid var stor i Idol-sykehus. Det var mye latter. Igjennom 7 år så har de lært å eksponere seg.

En 8 talls jenter hadde et hiphop lignende danse show, de var babes hele gjengen. Det er hardt å vokse opp og være jente nå tror jeg. De slanke korrekte kroppene (bare 40 års slanking foran seg).

Apropo kropp, så ville jeg lade litt opp til dette rompebilde. I dag har jeg tenkt det at alle kraftige damer burde tatt bilde av seg selv og lagt ut på blogger. For hvis vi er fornøyde med oss selv, så er det vel ikke noe grunn til å la seg provosere av de syltynne. Markedskreftene må jo ikke få bestemme. Jeg skjønner ikke vitsen med å bruke opp energi på å klage på gutter som ser på slanke romper. Det er da nok av de som liker de svære og, men vi viser de jo ikke frem. Så kom igjen jenter. SHOW YOUR ASS FOR THE PUBLIC. Jeg gjør det på fredag, under egen spalte, sterkt inspiert av Kent, men min spalte heter KFUK, klubben for ufotograferte kvinner.

Da er det 20 sekunder igjen, så skal vi være sosiale.
Tiden er ute, der.

Betty (på overtid)

Ingen kommentarer: