fredag 11. august 2006

95,8 kilo

Den står for seg sjøl. Enjoy it! Takk til eier av denne rompen og alle andre bidragere til fredagsrompen!


95,8 kilo. Jeg sier ikke mer. Joda, det gjør jeg helt sikkert. 0,4 ned fra i går. Det virker å ta seg sammen. Og energien kommer trillene som perler på en snor. Må sette meg ned å skrive litt, for å ikke gå bananas. I går fikk jeg innkalling til kneoperasjon og den skulle skje førstkommende mandag. Jeg skal ringe og avbestille timen, etter mine skrivierier. Jeg kan ikke stoppe denne prosessen nå, selv om kneet har kniver i seg innimellom. Nå satser jeg alt på et kort og det er vektreduksjon som gjelder.

Jeg var på flyt og pilates i morges. Det gir mer enn du aner. Det er en bra blandingstime, for meg som er så stor og det er pust for alle pengene. Trivdes. Jeg dro på polet og handlet inn vin. Jeg tenkte å ta meg noen glass i kveld i lag med en salat og en pizza. Min bonussønn nr.2 kommer hit og et tantebarn som er flyttet til byen. Vi skal ha en fin avslutning på uken eller en bra start på helgen, alt etter som du ser det.

Men nå er inspirasjonen stor, starter Herbalife i morgen. Kom igjen Betty! Nå skal du lykkes. Jeg kjenner at jeg har fått trening i å si nei. Nei til det som ikke passer. Jeg fikk en invitasjon om å drikke vin i gaten i går, og det var ikke ubehagelig å si nei og jeg følte ikke at jeg gikk glipp av noe. Noen naboer på baksiden satt og drakk øl, og jeg vinket høflig til de. Det er ikke viktig i det hele tatt, og det frister heller ikke. Da vet jeg at prosessen er viktig nok. Jeg fikk enkaffeinvitasjon her en dag, takket nei til den også. Jeg er ingen ’small talker’ rundt et kaffe bord, noen ganger, men sjelden er det i orden. Jeg kan like å gå på STOLT og drikke kaffe, men det er et prosjekt. Ut og møte kulturlivet. Det har jeg lagt igjen mine spor, så der er det fint å komme.

Jeg var innom min gamle norsk lærer i går og nå vil han ha et utkast. Det er kjempenifst å skrive bok, det er noe helt annet enn bloggonani. Det krever en annen affære. Tidsmessig riktig og en historie skal fenge. Kanksj det er redselen min for å lykkes igjen? Ikke vet jeg, men jeg har en histoie (kanskje det blir flere) å fortelle verden.

En hel dag foran meg. En varm dag, så airkondittoren går på full spiker. Nå har jeg sittet i ro noen minutter, og sortert tanker. Så nå er det bevegelse fremover.

Ha en fortreffelig fredag, 11. august 2006 Betty

2 kommentarer:

=Anja sa...

Hipp hurra!Betty
I dag har æ bursdag
Fikk rød rose fra søstra mi,middag
fra bror 1 påspandert og flaske konjakk fra andre broren m fam
Åsså snakka æ me ungan på tlf;og vi skal feire på søndag.
SLUTT

=Anja sa...

Takk,Betty-
Hjertet smelter!
Ja det er godt å ha et liv;ja j mener a real life-
Glæde mæ t skriveguppa igjænnå gla for at
ALT ER I EMNING
Slutt