mandag 21. august 2006

POWER STATION

I dag kom Ann Lill inn døren her og spredte energi. En vandrende healer med sitt virke. Hun har sunget inn sanger for NRK og er i gang med sine prosjekter. Hun er som meg i mangt, vi må bare følge våre egne intuisjoner. Jeg fikk lyst til å følge med ut i verden, men jeg er ikke klar. Jeg bygger opp kraften for å tåle.

Jeg har en link til Ann Lill sine bilder på siden her.

John Arvid har startet på ungdomsskolen i dag og det ble en bra start. Han virket fornøyd. Jeg skulle gjerne gitt mye for hans tanker. Han likte læreren og det er bra, og så tror jeg de har en punkejente i klassen. I hvert fall kunne hun virke slik på beskrivelsen hans. Bra at det finnes forskjelligheter. Alle kom hjem med nye planer, og skaper seg nye visjoner for året. Det er spennende å være med på og ikke minst ha tid til å være med deres vekst og iver.

Jeg begynner ikke i jobb, før jeg har sikret min egen helse og at guttene er på skinner. Det vil si at jeg må se at de ”bærer” seg sjøl og trives. Det var i deres følelsesliv at kreften gjorde størst innhogg. Nå er det dem som har krav på at vi sammen reparerer og at de blir trygge og solide gutter.

Jeg har sovet halve dagen, pga feberen og nå har det snudd. Jeg er blodsterk til helgen. Denne uken blir travel, eller den har mye innhold. Mange oppstarter, mange øvinger og mange nye møter.

I natt fikk jeg ikke sove pga varmen og det ramlet inn 2 spente gutter på rommet. Air condition på full pupp, men det ble klautrofobisk. Jeg har sittet oppe og lest om erkeengelen Mickael, og lar meg fasinere. Erkeengel Mikael er Beskytteren, med stor B.
Michael betyr ”han som er lik Gud”. Michaels farge er blå.
Michael kan hjelpe deg til bedre tro på deg selv, han står for sannhet ogrettferdighet. Du kan be om hjelp av han hvis du er utsatt for fare, er redd eller urolig, han vil gi deg trygghet og beskyttelse. Vi kan si at det åndelige vesen som vi betegner Mikael gjennom sitt virke som erkeengel blir hersker over alt det åndelige, som svarer til alt det som skjer mellom menneskene på jorden. Gjennom åndedrettet sirkulerer Mickaels vesen på en måte gjennom våre årer og våre nerver, for at vi skal arbeide med og aktivt oppta i oss det som vi som menneskehet skal nå fram til i samvirke med kosmos. Mickael utfordrer oss til å bli aktive i vår tenkning og vår indre vilje, slik at vi kan opparbeide vår verdensanskuelse som mennesker ved indre aktivitet.

Og det blir en Mickael jeg skal tattovere. En lysets kriger.

Du trenger ikke å være kristen for å tro på engler, så det er sagt. Men du må tro på noe større enn deg sjøl, en kraft og der har jeg ingen problemer.

Jeg fikk en mail i helgen fra primus motor i et plateselskap ”Snack Ohm Tapes i Bergen. De skal reutgi: ”INGENTING FOR NORGE” i lag med flere pønkeband i fra Bergen. Da er det mange samlere som blir glad. Jeg vet at den går for 1000 kroner på auksjoner.

www.sotapes.com

Vedr. vekt så går nå det sin gang. Et kilo opp i helgen. Dvs: 95,6 i morges. Jeg leser i boken: Fat is a feminist Issue og synes at denne setningen her var bra:

”Body fascism and the tyranny of thin and the sense that we should all be one size is not only unrealistic, it is unhealthy and unattainable”.

Ok, da tar det av rundt meg her, sultne barn,lekser og bind på bøker. Så har vi et gedigent opprydningsprosjekt i penner og permer og lego.

Ha en dynamsik dag,
Betty

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det skjer da noe.

Betty Boom sa...

Det er ikke fritt.

=Anja sa...

Jeg har vanskelig med å finne noe som er større enn mæ sjøøl fortida-(for ikke å si umulig)-fordi æ ska på klæsparty med bl.a.*BETTY*
Er fullstendig oppspilt,og glææde mæ!

Betty Boom sa...

Takk, Anja!

Ingunn sa...

Hei Betty. Jeg kommer nok ikke på green-house party.
Klokka 10 er for seint for meg i den formen jeg er i nå. Sorry.