tirsdag 15. august 2006

TILTRO

I dag har eg følt meg slapp. Det er i dag jeg må ha egen tiltro til å gjennomføre en handling. At denne Herbalifen fører til ønsket resultat. Jeg går rundt og leiter etter ”noe”. Det skal bli bra med en øving med bandet i kveld, det gir energi og det er fokus på noe annet.

Klart at en dag i pirbadet med 7 gutter gjør sitt, og alle tankene som svirrer i hodet vedrørende kropp. Jeg sprakk i dag og spiste en salat. Da ble maten guttene hadde mindre attraktiv.

Jeg har virkelig sett på kropper i dag og de som er runde med selvtillit, synes jeg er flotte. Gutta med muskler blir fort arrogante og de tør ikke møte blikk, når du passerer. Helt sånne vanlige folk er de som er hyggeligst å være rundt, de har ikke noe krampeaktig ved seg. Men du verden det er mange tjukke barn, det kan jo være en sykdom, som for eksempel asbergersyndrom, men det behøver ikke være nødvendig for et barn å være tungt overvektig, hvis det ikke er sykdom. Men så er nå en gang psykiske problemer lett å spise på og, og jeg ser ikke bort i fra at dette er tilfelle for mange. Det kan ikke hete:”At de er bare glad i mat”. Den er for enkel. Det het det da jeg var liten og, men jeg skjønner jo som voksen problemet.

Det ringer på døren hele tiden her, i et kjør. Hvis jeg skal åpne hver gang, så blir det det jeg gjør og det gidder jeg ikke. Ungene har delt ut lapper i gaten om KLÆSPARTY på kafe STOLT, tirsdag 22. August kl. 20:00. Bare kom! Høstens klær er kommet!

Så var det prosjektet som ligger og brenner! Deilig å være hjemmeværende ennå. Jeg skal bli sterk til tusen! Nå drar jeg på øving og det skal bli friskt!

Lev vel,
Betty

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes du har vært flink i dag, både svømmehallen og salat!
Du er en å se opp til!

Betty Boom sa...

Takk, du!

Kanksje du vil komme på STOLT på tirdag.

Du bor jo i nærleiken.

Betty

=Anja sa...

J har lyst t å komme til Stolt-
og j kommer!!